Välj rätt produkter för ditt skensystem (Global Trac)

Planera skensystem med Global Trac

Det är inte helt lätt att välja rätt produkter för skensystem. Global Trac 3-fas skenor gör det ändå hyfsat logiskt jämfört med andra belysningsskenor och märken. På Internet finns det tillgång till produktblad, förklaringar och skisser som kan hjälpa dig med arbetet att sätta ihop dina skenor. Den absolut bästa resursen hittar du på Xcens hemsida (https://www.xcen.se/global-trac-konfigurator). På denna sajt får du en enkel klickbar konfigurator som tillsammans med dina val hjälper dig att sätta ihop de vanligaste varianterna och formerna för en strömskena. Belysningskenor kan byggas mer avancerat och då hjälper Xcen dessutom till att välja rätt Global Trac produkter för dessa typer av projekt.

Xcen Planera strömskenor

Välj rätt böj, anslutning, koppling och montering för belysningsskenor

Det konfiguratorn på Xcens hemsida gör är att den föreslår produkter som är lämpliga för den typ av form ni önskar på strömskenesystemet. Om ni exempelvis önskar en svart fyrkantig strömskena så visas en skiss på hur den kan tänkas se ut, samt alla Global Trac tillbehör som behövs för ditt skensystem. Likaså tar den hänsyn till färg och montering. Om ni önskar pendla ned strömskenorna så dyker nedpendlingskit upp osv.

Med Global Trac konfiguratorn så assisteras du helt enkelt i valen av böj, anslutningar, kopplingar och monteringsartiklar i Global Trac-sortimentet. Det är inte helt lätt att välja rätt och kan vid komplexa skensystem även vara av extrem vikt så polariteten i kopplingarna kan variera. Att installera och montera strömskenor är oftast väldigt enkelt. Men det gäller då att vid planeringsskedet av systemet att helt enkelt bygga sina strömskenor korrekt. Vid minsta lilla osäkerhet går det bra att mejla oss eller Xcen.se för vidare hjälp i val av produkter.