Spotlights på skena i kombination med linjär belysning

Spotlights skena och Linjär belysning

Den allra mest populära belysningsformen i butiker och offentlig miljö är just nu spotlights i kombination med linjär belysning. Varför den är så populär beror på att med denna metod så fångas de viktigaste belysningsanledningar upp på ett effektivt sätt. Innertaket blir en del av inredningen som känns modernt samtidigt som att både grundbelysning och punktbelysning faller naturligt. I en butik med bara spotlights så kan ibland ljuset kännas väldigt stickigt och dessutom krävs det massor av spotlights för att uppfylla kvoten för en god och jämn allmänbelysning. Tillsammans med just linjär belysning så får vi en synergieffekt som besökaren uppskattar och som ligger helt rätt i tiden.

Spotlights skena & linjär belysning

Xcen.se – Bäst på både spotlights och linjär belysning

Xcen har jobbat med butiksbelysning i över 30 år. De arbetar med att ta fram prisvärd och professionell belysning för butiker och offentlig miljö. Spotlights på skena har varit en standardprodukt i väldigt många år, men linjär belysning är något som smugit sig på under de senaste 5 åren. Xcen som är specialister på just LED-lister har därför gjort en naturlig övergång till detta produktsegment och skapat en serie av linjär belysning som de kallar TOP Concept.

TOP Concept är ett nytänkade och kostnadseffektivt sätt att bygga ljusskenor och linjär belysning på. Ljuslisterna går att sammanfogas på alla tänkbara sätt och kan monteras både infällt, dikt an tak och nedpendlat från tak och vägg. Så ta vårt råd, surfa in på Xcens sida och titta lite på inspiration på hur linjär belysning kan gå till. Är ni intresserade pratar de gärna med er och tar fram en offert eller ljusplanering för er lokal gällande just rak, avlång linjär belysning.